Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Regina, Sölden

Pohled na hotel Regina, Sölden

Poloha

4,5 hvězdičkový hotel Regina se nachází asi 300 metrů od centra rakouského střediska Sölden, stejně jako od nejbližších nákupních možností. Asi 800 metrů daleko od hotelu se nachází veřejný bazén.

V zimě je ideálním místem ubytování pro lyžaře a snowboardisty, protože je od nejbližší lanovky Gaislachkogelbahn vzdálen jen asi 50 metrů. Běžkařské stopy vedou přímo před domem.

Zařízení

Superior hotel Regina nabízí k ubytování celkem 90 pokojů, dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, společenská místnost, výtahy, á-la-carte restaurace, jídelna, vinárna, bar, internetové připojení WiFi (v celém hotelu zdarma), garáže, dětská herna.

Sport a wellness

V ceně ubytování je fitness centrum a wellness centrum s různými saunami, aroma parní lázeň, infračervená kabina, relaxační prostor s vodními lůžky, občerstvení čajem a vodou, krytý bazén (cca 55 m²), župan a přezůvky.

Za poplatek je solárium (ca. 5 € / 10 minut), kosmetické a jiné procedury, masáže.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje (cca 27 m²) jsou vybavené koupelnou / WC, vysoušečem vlasů, županem, pantoflemi, trezorem, TV s plochou obrazovkou, satelitní TV, WLAN / WiFi, telefonem, balkónem / terasou.

Junior suity (cca 40 m²) mají stejné vybavení jako pokoje, ale navíc kombinovaný obývací pokoj s prostorem ke spaní, posezení, minibar (za poplatek).

Apartmány (cca 45 m²) jsou prostornější, skládají se z obývacího pokoje s prostorem ke spaní, mají navíc oddělenou ložnici, posezení, minibar (za poplatek).

Stravování

Polopenze - welcome drink, snídaně formou bufetu s bioprodukty, odpolední občerstvení 15: 30 - 17:00 hodiny, večeře o 5 chodech výběrem z menu včetně salátového bufetu, 1x týdně gala večeře, 1x týdně dezertový bufet.

(údaje jsou z roku 2014)

Rakouský hotel Regina s restaurací
Rakouský hotel Regina s bazénem
Rakouský hotel Regina - ubytování

Místo

Hotel Regina, Sölden 46° 57' 39.8268" N, 11° 0' 31.2876" E
Location

Sölden na Facebooku