Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Lohmann, Obergurgl

Rakouský hotel Lohmann v zimě

4-hvězdičkový hotel Lohmann je centrálně položen, ale přesto leží na klidném místě ve středisku Obergurgl, v nadmořské výšce 1.900 m. Nejbližší stanice lanovky Hohen Mut Bahn je vzdálená cca 300 metrů, sjezdovka vede asi 100 m od hotelu. Hned vedle hotelu také vedou běžkařské stopy a zimní turistická stezka.

Sportovně a rodinně zaměřený hotel nabízí k ubytování 39 pokojů. Dále k jeho zařízení patří přijímací hala s recepcí, výtah, internetový koutek, internetové připojení W-Lan (zdarma), snídaňová místnost, jídelna, restaurace, bar, obchod se sportovními potřebami. Parkoviště u hotelu je zdarma, garáže za poplatek (nutná rezervace předem).

Pro ubytované hosty je k dispozici wellness centrum – finská sauna, parní lázeň, sanarium, dvě vířivky. Pro ty nejmenší je připraven miniclub (od 3 let) s animačními programy (stavění sněhuláka, sáňkování), dětská herna se skluzavkou, hry a potřeby pro kojence (přebalovací pulty, chůvičky apod.)
Za poplatek je solárium a masáže.

Útulně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, župany, telefonem, satelitní televizí, rádiem, internetovým připojením (zdarma), trezorem, balkónem nebo terasou.
Junior suity jsou prostornější, mají navíc ledničku a oddělenou šatnu.
Všechny pokoje jsou nekuřácké, dětské postýlky jsou k zapůjčení zdarma.

Stravování: Polopenze – uvítací drink, bohatá snídaně formou bufetu, odpolední káva a koláče 16:00 - 17:00 hodin, večeře formou bufetu (18.30 - 20.30 hodin) s předkrmy, jídly připravovanými ve woku a na grilu, saláty, polévky a dezerty. Nealkoholické nápoje, stolní víno a čepované pivo jsou v ceně večeře.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Lohmann s wellness
Rakouský hotel Lohmann - ubytování

Místo

Hotel Lohmann 46° 52' 21.4752" N, 11° 1' 46.6104" E
Location

Sölden na Facebooku