Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Kleon, Vent

Rakouský hotel Kleon v zimě

Poloha

Hotel Kleon se nachází na klidném místě v nadmořské výšce 1.900 metrů, asi 100 metrů od centra horské vesničky Vent.

Stanice nejbližší lanovky Stablein je vzdálená asi 100 m, ledovec Rettenbachferner cca 14 km. Zastávka skibusu do středisek Obergurgl a Sölden je přímo před domem, stejně jako lyžařská škola. Při dobrých sněhových podmínkách je možný sjezd na lyžích až k hotelu.

Zařízení

Tradiční, dobře vedený a komfortní rodinný hotel nabízí k ubytování 35 pokojů, dále k jeho zařízení patří lobby s recepcí, posezení Franz Senn-Stüberl, výtah, internetové připojení WLAN, 2 restaurace, bar, kavárna, sluneční terasa a parkoviště zdarma.

Sport a zábava

V ceně ubytování je sauna a stolní tenis. Každý týden pořádá hotel pro ubytované hosty nějaký program, jako např. túru s horským průvodcem.

Za poplatek je 1 x týdně sáňkování (cca 11 euro / os. včetně zapůjčení sáněk, dopravy, 1 svařeného vína a 1 brandy) nebo výlety na sněžnicích (11 euro / os.).

Ubytování

Pohodlně a útulně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, TV se satelitním příjmem. zdarma je k zapůjčení dětská postýlka.

Apartmány (cca 40 m2) mají podobné vybavení, ale navíc obývací pokoj kombinovaný s ložnicí (rozkládací gauč a dvoulůžko), který je oddělen posuvnými dveřmi, malou kuchyňku a balkón.

Stravování

All inclusive - uvítací nápoj, snídaně formou bufetu s bio koutkem, polední občerstvení formou bufetu s polévkou nebo obědový balíček, odpolední káva / čaj a různé koláče, 4-chodová večeře (2 hlavní jídla na výběr) výběrem z menu s předkrmovým, salátovým a dezertovým bufetem. Nápoje po celý den od 10:00 do 22:00 hodin - pivo, víno, nealkoholické nápoje (Cola, Fanta, soda, ovocné šťávy). 1x týdně hotel pořádá tématický večer: italský večer, selský bufet s tyrolskými specialitami.

(údaje jsou z roku 2012)

Rakouský hotel Kleon s posezením
Rakouský hotel Kleon s restaurací
Rakouský hotel Kleon - ubytování

Místo

Hotel Kleon, Vent 46° 51' 41.5548" N, 10° 54' 58.2984" E
Location

Sölden na Facebooku