Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Edelweiss, Hochsölden

Italský hotel Edelweiss v zimě

4-hvězdičkový hotel Edelweiss se nachází uprostřed jednoho z nejlepších a nejzasněženějších rájů v Tyrolských Alpách. Leží na nádherné slunné náhorní plošině nad Söldenem v nadmořské výšce 2.090 m a nabízí nádherné alpské panorama. Tady stačí jen připnout své lyže a vyrazit hned na sjezdovku, která vede přímo kolem hotelu. Lyžařská škola Hochsölden je vzdálená asi 50 metrů.

Velmi příjemný, sportovně založený hotel pro celou rodinu nabízí k ubytování 47 pokojů ve 3 patrech. Dále k jeho zařízení patří recepce a prostorná přijímací hala s otevřeným krbem, denní bar, společenská místnost, jídelna (nekuřácká), internetové připojení Wi-Fi v hale a na pokojích (bezplatně). Parkování u hotelu je zdarma, garáž za poplatek cca 10 euro / den (nutná rezervace předem).
Pro rodiny s dětmi je k dispozici dětská herna se stolním fotbalem a stolním tenisem.

Pro ubytované hosty je k dispozici zdarma wellness centrum Edelweiss-Vitalwelt s panoramatickým bazénem (10 x 6 m) - masážní trysky, vodopád a krásný výhled na sjezdovky. Dále zde najdete saunu, parní lázeň, solnou lázeň, bylinkovou biosaunu, infračervenou kabinu a odpočinkový prostor. Saunový svět je přístupný od 12 let. Zimní zahrada harmonicky spojuje alpský šarm a moderní architekturu k odpočinku po náročném dni stráveném na sjezdovce.
Za poplatek je solárium a masáže.

Všechny pokoje (cca 32 m²) jsou nekuřácké, vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, župany, kabelovou TV, rádiem, telefonem, trezorem, bezdrátovým připojením na internet (bez poplatku).
Junior suity (pro 2 až 4 osoby, 40 m²) mají navíc opticky oddělený obývací prostor s rozkládacím gaučem, ložnici s manželskou postelí, prostornou koupelnu s dvojitým umyvadlem, samostatné WC.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu s celozrnnými produkty, odpolední lyžařské občerstvení s čajem, kávou a nealkoholickými nápoji, večeře o 4 chodech výběrem z menu se salátovým a dezertovým bufetem, a se sýrovým prkénkem. 1x týdně se koná selský bufet, tématický večer a slavnostní večeře.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Edelweiss s restaurací
Italský hotel Edelweiss s bazénem
Italský hotel Edelweiss - ubytování

Místo

Hotel Edelweiss 46° 58' 38.3232" N, 10° 59' 3.9624" E
Location

Sölden na Facebooku