Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Alpenland, Obergurgl

Rakouský hotel Alpenland v zimě

4-hvězdičkový hotel Alpenland je umístěn na nádherném místě, asi 200 metrů od centra střediska Obergurgl. Nejbližší lyžařský vlek je vzdálen 200 od domu, stejně jako běžkařské stopy, sjezdovka vede hned vedle hotelu.

Komfortní hotel nabízí k ubytování 30 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce, internetové připojení (za poplatek), společenská místnost, čítárna, restaurace, tyrolská hospůdka, bar s krbem, dětská herna a výtah. Parkování u hotelu je zdarma, garáže za poplatek cca 10 euro / den.

Pro ubytované hosty je k dispozici malé wellness centrum s Kneippovo lázní, parní lázní, saunou, bazénem. Za poplatek je whirlpool, solárium, masáže, šipky a biliár.

Příjemně zařízené dvoulůžkové pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchou nebo vanou, WC, vysoušečem vlasů, sedacím koutem, rádiem, telefonem, satelitní TV a některé navíc balkónem.

Rodinné pokoje mají stejné vybavení, ale jsou prostornější a nabízejí navíc až 4 přistýlky.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bohatého bufetu s bio koutkem, večeře o 4 chodech výběrem z menu. 1 x týdně hotel pořádá gala večeři, selský bufet, grilovací večer nebo italský bufet.

(údaje jsou z roku 2012)

Rakouský hotel Alpenland s recepcí
Rakouský hotel Alpenland s restaurací
Rakouský hotel Alpenland s bazénem
Rakouský hotel Alpenland - ubytování

Místo

Hotel Alpenland, Obergurgl 46° 52' 13.1556" N, 11° 1' 44.9184" E
Location

Sölden na Facebooku