Jste zde

Domů » Ubytování

Sporthotel Ideal, Hochgurgl

Rakouský Sporthotel Ideal v zimě

Poloha

4-hvězdičkový Sporthotel Ideal je umístěn na skvělém místě, přímo v centru rakouského střediska Hochgurgl, v nadmořské výšce 2.150 m.

K nejbližším lyžařským vlekům je to cca 50 metrů, sjezdovka a přírodní sáňkařská dráha vedou hned vedle hotelu. Při dobrých sněhových podmínkách je sjezd na lyžích možný až k hotelu. Nejbližší běžkařské stopy jsou přibližně 100 metrů daleko, stejně jako zimní turistické trasy.

Zařízení

Komfortní a oblíbený hotel nabízí k ubytování 38 pokojů, dále k jeho zařízení patří výtah, prostorná vstupní hala s recepcí a s pohodlným posezením, bar, vinný sklípek, jídelna, humidor, internetový koutek a kavárna, internetové připojení WLAN (za poplatek), sluneční terasa, restaurace, vyhřívaná lyžárna s vysoušečem bot.

Parkování u hotelu je zdarma, garáže za poplatek.

Zábava a wellness

V hotelu se nachází společenská místnost, kde si můžete zapůjčit různé hry. Hotel také pořádá různé zábavní programy.

Ubytovaní hosté mohou zdarma využívat wellness centrum s krytým bazénem (12 x 4,5 m ), saunou se světelnou terapií, parní lázní, zážitkovou sprchou , infračervenou saunou a ledovou fontánou, rodinnou bylinkovou saunou (s oblečením ). Za poplatek je solárium a whirlpool, masáže.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou / WC, vysoušečem vlasů, TV s plochou obrazovkou a s Planet Digital, rádiem, telefonem, trezorem (za poplatek) a balkónem

Stravování

Polopenze - snídaně formou bufetu se zdravým koutkem, odpolední koláčový bufet, večeře výběrem z menu o 4 chodech, 5x týdně se salátovým bufetem, 1x týdně gala večeře a selský bufet.

(údaje jsou z roku 2012)

Rakouský Sporthotel Ideal s posezením
Rakouský Sporthotel Ideal - ubytování

Místo

Sporthotel Ideal, Hochgurgl 46° 53' 53.1456" N, 11° 3' 3.0636" E
Location

Sölden na Facebooku