Jste zde

Domů » Gries bei Längenfeld

Pravidelné zimní akce 2014

Úvodní kurzy v běhu na lyžích

Místo: Längenfeld

Termín: Každé pondělí do 31. 3. 2014

Každé pondělní dopoledne se můžete zúčastnit za vedení zkušených lektorů základních kurzů v běhu na lyžích klasickou technikou, a to jednoduchým a srozumitelným způsobem.

I zkušení běžkaři si tady mohou vylepšit svou techniku ​​a lyžařští instruktoři rádi zodpovědí veškeré případné individuální dotazy. Rozhodně tedy stojí za to přijet a vyzkoušet si krásné běžkařské stezky po celém údolí.

Informace:

Sraz: v 11:00 hodin u informační kanceláře v Längenfeldu
Doba trvání kurzu: cca 2 hodiny
Účastníci: minimálně 3 a maximálně 12 osob
Registrace: Do neděle do 12:00 hodin
Cena: 10,- € za osobu

Úvodní kurzy v biatlonu

Místo: Gries

Termín: Každou středu do 16. 4. 2014, od 14:00 do 16:00 hodin

Ať už jste začátečníky nebo již zkušenými biatlonisty, všichni si můžete vyzkoušet své sportovní dovednosti v tomto zajímavém druhu zimních sportů. Pod vedením lektorů z lyžařské školy v Griesu se budete také učit umění střelby. Na pěti střeleckých stanovištích, kde se střílí vestoje a vleže, se pak určitě budete cítit jako skuteční biatlonisté. Biatlonová trasa měří 2,4 km.

Vybavení: zimní oblečení, teplé boty a pokud možno běžkařská výzbroj
Cena: 5,- € (10 výstřelů)

Noční sáňkování

Místo: Sáňkařská dráha Vent

Termín: 23. prosince 2013 - 21. dubna 2014 (pokud to dovolí aktuální sněhové podmínky)

Sraz: 21:00 – 21:15 hodin u křižovatky "Rofen", exit P9
Cena: 13,- € na osobu včetně zapůjčení saní, dopravy sněžnými skútry, svařeného vína a ještě něčeho ostřejšího

Vstupenky jsou k zakoupení v hotelech Post, Alt Vent / Vent a v informační kanceláři. Účast je možná pouze na základě nahlášení předem a minimální věk zúčastněných je 12 let.

Schneefest & Gästeskirennen

Sněhová slavnost a lyžařské závody hostů

Místo: Ochsengarten

Termín: 21. 2. a 21. 3. 2014

Ať už dáváte přednost lyžování nebo snowboardingu, ať jste mladí nebo již starší, zkrátka opravdu každý návštěvník Haiming - Ochsengartenu se může zúčastnit těchto závodů a změřit své sportovní schopnosti s ostatními rekreačními závodníky v obřím slalomu!

Startovní čísla budou vydávána od 13:00 hodin u lyžařského vleku Balbach. Závod začíná ve 14:00 hodin, doba trvání závodu bude asi 1 hodina. Po zasloužené pauze na oddech následuje příjemná večeře v příslušném ubytovacím zařízení, která začne ve večerních hodinách.

Sněhová slavnost se slavnostním předáváním cen začíná ve 20:30 hodin a její součástí budou také ukázky sportovního umění místních instruktorů u lyžařského vleku Balbach a ukázka tandemového letu týmu Tandemfliegerclub "Oetz-Air".

Ve 21:00 hodin nastane předávání cen vítězům na náměstíčku před hostincem Gasthof Burkert, kde bude hrát i živá hudba. Vyvrcholením závěru tohoto dne plného zážitků bude grandiózní ohňostroj!

Místo

Längenfeld 47° 4' 26.1588" N, 10° 58' 11.802" E
Location

Sölden na Facebooku