Jste zde

Domů » Zima

Mobilní aplikace

Sölden - zasněžené vrcholky hor

iSoelden - Mobile App

Interaktivní a mobilní informace o dovolené přímo do vašeho mobilního telefonu

Zdarma mobilní aplikace pro vaši dovolenou v Ötztalu pro mobilní telefony iPhone, BlackBerry, Android a alternativní webové řešení pro všechny mobilní telefony s přístupem na internet.

Interaktivní průvodce:

• Jaké je tu ubytování s odpovídajícími pokoji?
• Které vleky, lanovky a sjezdovky jsou právě otevřené?
• Jaké akce se tu konají?
• Jak to vypadá s nabídkou trávení volného času?
• Gastronomie, infrastruktura a zajímavosti
• Jaké je aktuální počasí a sněhové podmínky?
• Aktuální obrázky webkamery
• Trasy, výlety apod.

MAPtoSNOW

Ať už jste vyznavači lyžování nebo snowboardingu, ať jste začátečníci či profesionálové, s MAPtoSNOW zažijete potěšení ze zimních sportů zcela novým způsobem. Zúčastněte se tedy také této hry! Zapojte se do soutěže a vyhrajte skvělé ceny ze Söldenu a další zajímavé věci!

Dosažené piny představují slevy a dárky. Takže za svůj sportovní výkon můžete být odměněni například ski servisem zdarma, na horské chatě dostanete zdarma nějaký ten drink a na některé sportovní zboží známých značek obdržíte zajímavou slevu.

APP INFORMATION

TRACKER

Zjišťuje vaše sportovní aktivity v terénu, jako je rychlost, převýšení či počet kilometrů strávených na lanovce - a to i bez připojení k internetu. Stačí si jen zadat svou aktuální polohu na mapě a zjistíte, kde jsme se to ocitli. Jednoduše spustíte Tracker, dáte si mobilní telefon do kapsy a můžete vyrazit!

PINS & DÁRKY

Za své sportovní výkony budete odměněni tzv. piny. Takže jestliže např. zdoláte převýšení 10.000 metrů, připíše vám to pin 10.000 výškových metrů. Také za určitá období dne nebo za účast na místních událostech vám přibudou piny.

V Söldenu jich lze objevit na 130, takže se snažte je najít a shromáždit všechny! Za některé jsou opravdu skvělé dárky, slevy a další překvapení. Za vše můžete vděčit městečku Sölden a jeho spolupracujícím partnerům. Je toho opravdu hodně a nezbývá, než se již těšit!

SOUTĚŽE

Soutěžte se svými přáteli a s dalšími účastníky na Contestu a ve všech ostatních soutěžích söldenských partnerů. Čím více získáte pinů, tím výše budete stoupat v žebříčku. Získáte tak větší šanci na výhru - například zbrusu nové vybavení pro zimní sporty, nákupní poukázky nebo fantastické zimní sportovní výlety.

COUPONS

Podívejte se, co se aktuálně ve středisku děje a zajistěte si kupóny a dárky již před vlastním sortováním! Zjistěte si, jaké piny jsou ve zdejším sportovním areálu ještě volné, a které můžete ještě najít.

Přihlášení se na FACEBOOK a na TWITTER

Přihlaste se na svůj facebookový účet a můžete hned začít. Podělte se také o své sportovní úspěchy s přáteli na Twitteru a ukažte jim, které piny jste až dosud nasbírali. Vy sami se rozhodnete, která místa jim prozradíte. Pokud byste k tomu neměli chuť, můžete použít MAPtoSNOW i bez Facebooku nebo bez Twitteru.

NOTIFICATIONS

Nenechte si ujít ani exkluzivní soutěž a nechte se překvapit těmi nejúžasnějšími nabídkami. Zprávu obdržíte ihned, když se objeví nové nabídky a kupóny.

OFFLINE-MODUS

Není zde vůbec potřeba připojení k internetu! To je třeba jen pro sledování aktuálního pořadí v soutěžení a k datové synchronizaci. Tracker a systém pinů totiž funguje v režimu offline (pomocí GPS).

Místo

Sölden 46° 57' 35.73" N, 11° 0' 33.57" E
Location

Sölden na Facebooku