Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sulztalerhof, Gries

Rakouský hotel Sulztalerhof

3-hvězdičkový hotel Sulztalerhof se nachází v obci Gries, v blízkosti Längenfeldu. Najdete ho na slunné náhorní plošině, v nadmořské výšce 1.600 metrů. Centrum Längenfeldu s obchody, restauracemi a lázněmi Aqua Dome je vzdálené asi 5 km.

Gries je umístěn v centru Ötztalu, mezi obcemi Umhausen a Sölden. Přímo v místě najdete 2 lyžařské vleky, vhodné obzvláště pro začátečníky. Za poplatek (cca 10 € za osobu a týden, platí se na místě) můžete využít hotelový skibus do okolních skiareálů.

Oblast kromě lyžařské zábavy nabízí také impozantní údolí kolem, se spoustou dalších aktivit. Při dobrých sněhových podmínkách vede přímo před hotelem 10 km dlouhá běžkařská stopa v klasickém a skatovém stylu. Sáňkařská dráha od chaty Amberger Hütte a od Nisslalmu končí nedaleko hotelu.

Hotel nabízí k ubytování 32 pokojů v hlavní a vedlejší budově, dále k jeho zařízení patří recepce, útulná a dřevem obložená jídelna, hospůdka, útulný bar s typickou místní atmosférou, lyžárna a vlastní parkoviště (zdarma).

V ceně ubytování je každodenní vstup do wellness centra, kde najdete finskou saunu, bio saunu, Kneippovo koupel a relaxační místnost. Hosté mají také 10% slevu na vstup do centra Aqua Dome v Längenfeldu. Za poplatek jsou šipky a stolní fotbal.

Zdarma je také zapůjčení hůlek pro nordic walking (v závislosti na dostupnosti), 1-2 procházky, sáňkovací večer, 1 x za pobyt dia večer o regionu, program od místního informačního centra (částečně za poplatek).

Pro nejmenší hosty je připraven každodenní zábavní program v klubu "Sausemausclub" od 17,00 do 19,00 hodin, hlídání dětí během školních prázdnin a dětské menu. Zdarma jsou k zapůjčení dětské postýlky, nutná rezervace předem.

Útulné pokoje (cca 17 - 22 m²) v hlavní nebo vedlejší budově jsou zařízené v tyrolském stylu, k jejich vybavení patří koupelna se sprchou a WC, trezor (zdarma), TV se satelitním příjmem a částečně balkón. Možnost až 2 přistýlek v podobě rozkládací pohovky.

Rodinné pokoje v hlavní budově (cca 40 m²) mají stejné vybavení, skládají se ze 2 oddělených ložnic. Maximální obsazení 2 dospělí + 2 děti nebo 4 dospělí.

Stravování: Polopenze - rozšířená snídaně formou bufetu s bio koutkem, možnost přípravy lyžařské svačiny při snídani, večeře o 4 chodech se salátovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Sulztalerhof - ubytování
Rakouský hotel Sulztalerhof s restaurací
Rakouský hotel Sulztalerhof s wellness centrem
Rakouský hotel Sulztalerhof se saunou

Místo

Hotel Sulztalerhof 47° 4' 13.872" N, 11° 1' 24.582" E
Location

Sölden na Facebooku