Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Schöpf, Gries

Rakouský hotel Schöpf v zimě

3,5-hvězdičkový hotel Schöpf se nachází na klidném místě, v srdci malé a idylické horské vesnice Gries. Leží v nadmořské výšce 1600 metrů, uprostřed údolí Ötztal. Gries není zasažen tranzitní dopravou, najdete zde ale spoustu sněhu, slunce, odpočinku a romantických zimních turistických tras. Asi 300 m od domu jsou vzdálené 2 cvičné lyžařské vleky, malý skiareál je přímo v obci (délka sjezdovek 3 km). Zastávka skibusu je ve středisku Längenfeld, asi 5 km daleko (jezdí do skiareálů Sölden, Oetz a Obergurgl). Nejbližší běžkařská stopa vede přímo před domem.

Velmi pečlivě vedený rodinný podnik si již získal vysoký podíl pravidelných hostů. Nachází se daleko od hluku a shonu, a proto je ideální pro rodiny s dětmi. Nabízí k ubytování 40 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce, restaurace, jídelna, kavárna, čítárna, televizní místnost, diskotéka "Almbar" (otevřena jen v případě většího zájmu), sluneční terasa, internetové připojení WLAN v hotelu. Parkování je možné u hotelu zdarma.

Pro ubytované hosty jsou zdarma k zapůjčení sáňky, k dispozici je také wellness centrum: krytý bazén, ​​sauna, infračervená sauna, parní lázeň, relaxační místnost a župany. Za poplatek je solárium a masáže.
Pro děti jsou k zapůjčení "chůvičky", dětské vaničky, jídelní židličky, dětské postýlky a nosítka.

Příjemně zařízené pokoje (cca 23 m2) jsou vybavené koupelnou se nebo sprchou nebo vanou a WC, telefonem, televizí se satelitním příjmem, trezorem, balkónem nebo terasou.
Junior suity (pro 2-4 osoby, cca 32 m2) mají navíc kombinovaný obývací prostor s místem ke spaní.

Stravování: Plná penze - snídaně formou bufetu, oběd formou malého bufetu (např. polévka, bílá klobása), odpolední koláčový bufet, 1x týdně bufet s dezerty, večeře výběrem z menu se salátovým bufetem. 1x týdně se koná fondue večer. Pro děti je připravené dětské menu.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Schöpf s bazénem
Rakouský hotel Schöpf - ubytování

Místo

Hotel Schöpf, Gries 47° 4' 16.4028" N, 11° 1' 15.4596" E
Location

Sölden na Facebooku