Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Riml, Hochgurgl

Rakouský hotel Riml v zimě

Poloha

Hotel Riml je nejvýše položeným 4-hvězdičkovým hotelem v Rakousku, najdete ho na klidném místě v nadmořské výšce 2.150 metrů. Místní centrum obce Obergurgl je vzdálené cca 1 km.

Lyžařský areál Obergurgl - Hochgurgl je v těsné blízkosti hotelu, dolní stanici lanovky Hochgurglbahn najdete asi 100 metrů daleko. Při dobrých sněhových podmínkách je sjezd na lyžích možný až k hotelu.

Zařízení

Hotel nabízí k ubytování 99 pokojů ve 3 patrech, dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, výtah, internetové připojení WLAN (za poplatek), restaurace, bary, kavárna, obchod se sportovními potřebami, sluneční terasa, vyhřívaná lyžárna. Parkování u hotelu je zdarma, garáže za poplatek.

Wellness a zábava

Ubytovaní hosté mohou zdarma využít posilovnu a wellness centrum s krytým bazénem, parní lázní, sanáriem, ledovou kašnou, odpočinkovou místností. Hotel 1x týdně pořádá živou hudbu a večerní outdoorovou aktivitu.

Za poplatek je biliár, hrací automaty, masáže, solárium, kosmetické procedury, indoorové golfové hřiště (700 m²) s golfovým simulátorem, trenérem a putting greenem.

Pro rodiny s dětmi je zajištěné hlídání dětí denně od 9:30 do 16:30 a od 19:00 do 21:00 hodin včetně oběda (pro děti ve věku 0-3 roky), a dohled u večeře v 17:30 hodin. Za poplatek je vyzvednutí dětí z lyžařské školy na oběd, a jejich doprovod zpět do lyžařské školy (cca 18 EUR za den).

Ubytování

Komfortně zařízené pokoje (asi 25 m²) směrem k jižní straně jsou vybavené obývací částí, koupelnou s vanou, WC, vysoušečem vlasů, kabelovou TV, internetovým připojením, rádiem, telefonem, balkónem.

Pokoje (asi 30 m²) směrem do dvora mají navíc menší obývací pokoj s rozkládacím gaučem (vhodný pro 1 dítě).

Apartmány (cca 50 m²) se skládají ze 2 dvoulůžkových pokojů a obývacího pokoje s rozkládací pohovkou, dále mají 2 sprchy, samostatné WC.

Stravování

Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře výběrem z menu (na výběr 3 hlavní jídla) se salátovým bufetem. Hotel 2x týdně pořádá tématické večeře.

(údaje jsou z roku 2012)

Rakouský hotel Riml s bazénem
Rakouský hotel Riml - golf
Rakouský hotel Riml - ubytování

Místo

Hotel Riml, Hochgurgl 46° 54' 3.474" N, 11° 3' 6.6852" E
Location

Sölden na Facebooku