Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Laurin, Hochgurgl

Rakouský hotel Laurin v zimě

Alpský hotel Laurin se nachází na klidném místě, v nadmořské výšce asi 2.000 metrů, s fantastickým výhledem na údolí Ötztal a okolní horský svět.

Centrum střediska Obergurgl je vzdálené přibližně 5 kilometrů. K nejbližší sjezdovce s lyžařským vlekem je to asi 100 metrů daleko, stejně jako k lyžařské škole, půjčovně a k běžkařským stopám.

Komfortní hotel s rodinným vedením nabízí příjemnou atmosféru a k ubytování 42 pokojů. Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, jídelna, á-la-carte restaurace "Tiroler Stube", snack bar, televizní místnost, bezdrátové připojení k internetu (za poplatek), výtah, sluneční terasa, lyžárna a parkoviště (zdarma).

Pro ubytované hosty je k dispozici v ceně ubytování wellness centrum, kde se nachází whirlpool, parní lázeň, finská sauna a relaxační místnost.

Dvoulůžkové pokoje "Kirchenkogel" (cca 28 m²) jsou stylově zařízené, k jejich vabyvení patří koupelna a WC, vysoušeč vlasů, telefon, satelitní televize, rádio a možnost přistýlky.

Dvoulůžkové pokoje "Schalfblick" mají stejné vybavení a rozlohu, ale mají navíc balkón s panoramatickým výhledem.

Dětské postýlky jsou k dispozici zdarma, nutná rezervace předem.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu a večeře o 4 chodech s možností výběru, několikrát týdně saláty, sýry a dezerty formou bufetu, 1x týdně se konají tématický večer a slavnostní večeře.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Laurin s restaurací
Rakouský hotel Laurin s wellness
Rakouský hotel Laurin - ubytování

Místo

Hotel Laurin 46° 54' 2.376" N, 11° 3' 3.4812" E
Location

Sölden na Facebooku