Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Hochfirst, Obergurgl

Rakouský hotel Hochfirst v zimě

Poloha

4,5-hvězdičkový hotel Hochfirst se nachází na klidném místě, jen asi 200 metrů od centra Obergurglu. Je umístěn hned vedle sjezdovky a u lyžařského vleku s napojením na lanovku Festkogelbahn. Při dobrých sněhových podmínkách je sjezd na lyžích možný až k hotelu.

Zařízení

Jeden z nejexkluzivnějších hotelů v Ötztalu s alpskou architekturou nabízí k ubytování 91 pokojů. Dále k jeho zařízení patří lobby se snack barem, internetové připojení WLAN, zimní zahrada, vinný sklep, krb, restaurace s otevřenou kuchyní, terasa, výtah. Parkování u hotelu je zdarma, garáže za poplatek 12 euro / noc (na vyžádání).

Wellness

Hotelové wellness centrum "Alpine Spa" o rozloze 1500 m2 nabízí vyhřívaný krytý (17 x 11 m) a venkovní bazén, přírodní vodopád, podvodní masážní lůžka, saunu a kosmetický salon. Za poplatek jsou kosmetické procedury a masáže.

Ubytování

Vkusně a komfortně zařízené pokoje s decentním luxusem a typickou tyrolskou pohostinností jsou vybavené koupelnou / WC, TV se satelitním příjmem, rádiem, telefonem, trezorem, vysoušečem vlasů, župany, balkónem nebo terasou. Dětské postýlky jsou k zapůjčení zdarma.

Stravování

Polopenze - snídaně formou bufetu s bio koutkem, večeře o 6 chodech výběrem z menu á-la-carte (včetně vegetariánského a dětského menu) a se salátovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2013)

Rakouský hotel Hochfirst s bazénem
Rakouský hotel Hochfirst s venkovním bazénem
Rakouský hotel Hochfirst - ubytování

Místo

Hotel Hochfirst, Obergurgl 46° 52' 25.4928" N, 11° 1' 50.3544" E
Location

Sölden na Facebooku