Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Föhrenhof, Haiming

Rakouský hotel Föhrenhof v zimě

3-hvězdičkový hotel Föhrenhof se nachází na klidném místě, jen asi 100 metrů od centra obce Haiming. Leží v nadmořské výšce cca 700 metrů.

K lyžařské oblasti Hochötz (820 - 2.200 m.n.m.) je to přibližně 12 kilometrů. Zastávka skibusu je přímo před domem, doveze vás do Ötzu, Söldenu a Kühtai. K nejbližším běžkařským stopám je to při dobrých sněhových podmínkách 50 metrů.

Malý útulný hotel s rodinnou atmosférou nabízí k ubytování asi 20 pokojů. Dále k jeho zařízení patří recepce, bar, společenská místnost se satelitní televizí, jídelna, restaurace, terasa. Parkování u hotelu je možné zdarma.

Ubytovaní hosté mohou využít malé wellness s finskou saunou, parní lázní, infračervenou kabinou a odpočinkovou místností (rezervace předem nutná). Za poplatek jsou masáže a 1x týdně pořádaná večerní procházka s pochodněmi a sáňkování.

Všechny pokoje (26 - 30 m2) jsou vybavené koupelnou se sprchou nebo vanou a WC, vysoušečem vlasů, satelitní televizí, rádiem, telefonem, trezorem, minibarem. Některé pokoje mají balkón. Dětská postýlka je k zapůjčení zdarma (rezervace předem nutná).

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře o 3 chodech výběrem z menu se salátovým bufetem. 1x za týden se koná večeře se specialitami.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Föhrenhof - ubytování
Rakouský hotel Föhrenhof s restaurací

Místo

Hotel Föhrenhof 47° 15' 13.8132" N, 10° 52' 49.7172" E
Location

Sölden na Facebooku