Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Ferienschlössl, Haiming

Rakouský hotel Ferienschlössl v zimě

4-hvězdičkový hotel Ferienschlössl leží vysoko (1.000 m.n.m.) nad údolím Inntal, s nádherným výhledem přes Oberinntal. Nejbližší lanovka vedoucí z Haimingu do skiareálu Hoch-Oetz je vzdálená asi 8 km. Zimní turistické stezky vedou přímo kolem domu.

2x denně jezdí do lyžařského areálu hotelový skibus, do Söldenu se dostanete také veřejným skibusem (zdarma). Kühtai, nejvýše položená lyžařská vesnička v Rakousku (2.020 m) je vzdálená 16 km.

Rodinně vedený hotel nabízí k ubytování 48 pokojů, dále k jeho zařízení patří velká hotelová hala s recepcí, bar, restaurace, dětský koutek, výtah. Parkování u domu je zdarma, garáže za poplatek (cca 4 euro / noc, nutná rezervace předem).

V ceně ubytování je stolní tenis, biliárd, posilovna s moderními přístroji, wellness centrum s krytým bazénem, parní lázeň, laconium, finská a tyrolská sauna, odpočinková místnost s panoramatickým výhledem a terasa s lehátky.

Za poplatek jsou masáže, pedikúra, solárium, manikúra, různé kosmetické procedury, výlety na raftu a horských kolech, canyoning a další aktivity.

Komfortně zařízené pokoje (všechny nekuřácké) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, župany, satelitní TV, trezorem, telefonem, internetovým připojením, některé s balkónem. Dětské postýlky jsou k zapůjčení zdarma (nutná rezervace předem).

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu s bio-koutkem, odpolední káva, čaj a pečivo, večeře o 4 chodech výběrem z menu se salátovým bufetem. 1x týdně se koná tématická večeře a 1x týdně slavnostní večeře.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Ferienschlössl s recepcí
Rakouský hotel Ferienschlössl s bazénem
Rakouský hotel Ferienschlössl - ubytování

Místo

Hotel Ferienschlössl 47° 14' 44.3868" N, 10° 53' 45.5388" E
Location

Sölden na Facebooku