Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Aqua Dome, Längenfeld

Rakouský hotel Aqua Dome v zimě

Hotel Aqua Dome se nachází uprostřed krásného horského světa Ötztalských Alp, v nadmořské výšce 1.173 metrů. Leží na klidném místě ve středisku Längenfeld, nejbližší nákupní možnosti jsou vzdálené asi 500 metrů. Ledovec Sölden je vzdálen 20 km, lyžařský areál Sölden s nejbližší lanovkou Giggijochbahn 14 km, běžkařské stopy přibližně 50 metrů. Zastávka skibusu je u hotelu, jezdí přibližně každých 20 minut do skiareálu (asi 15 minut jízdy).

V jednom z nejmodernějších termálních hotelů (4,5 hvězdičky) si můžete dopřát luxus a eleganci. K ubytování se nabízí 140 pokojů ve 3 patrech. Dále k hotelovému zařízení patří přijímací prostor s recepcí, lobby s barem, jídelna se sluneční terasou, à-la-carte restaurace, vinotéka, společenská místnost s krbem, knihovna s bezplatným přístupem na internet, bezplatný internetový koutek, lyžárna, výtah, parkoviště zdarma, garáž na dobu pobytu zdarma (140 míst).

Pro ubytované hosty je k dispozici wellness centrum a velkolepý vodní svět na ploše 2.300 m2: Kryté bazény, venkovní bazén (teplota vody 28 až 36 stupňů), 4 různé sauny a 3 parní lázně (vstup od 15 let), ledová jeskyně, vodopád, Kneippova lázeň, solná jeskyně, vířivka, fitness centrum s kardio oblastí, spinning, aerobic, gymnastika, relaxační místnost s panoramatickým výhledem.
Za poplatek jsou masáže (např. shiatsu, horké kameny), kosmetické procedury, manikúra, pedikúra.

Dětská část ve wellness centru, "Alpen-Arche Noah", je s bazénkem, skokanským bazénem a 90 m dlouhou skluzavkou.
Pro nejmenší hosty jsou dále k dispozici dětské herny a minicluby Minis-Emotion (3 – 6 let) a Kids-Emotion (7 – 12 let).
Hotel také pořádá pravidelné zábavní programy – večerní vycházky s loučemi, curling, sáňkování apod.

Luxusně zařízené pokoje (cca 35 m²) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou, samostatným WC, vysoušečem vlasů, župany, koutkem k posezení, minibarem (nealkoholické nápoje zdarma), rádiem, telefonem, satelitní TV s Time Shift Modusem, přístupem na internet (zdarma), balkónem.
Junior suity (cca 60 m²) mají navíc kombinovaný obývací prostor s místem ke spaní, oddělenou ložnici.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bohatého bufetu s teplými a studenými pokrmy a s bio-koutkem, večeře o 4 chodech s možností výběru (3 hlavní jídla na výběr) se salátovým bufetem. Hotel několikrát týdně pořádá tématické večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Aqua Dome s bazénem
Rakouský hotel Aqua Dome s restaurací
Rakouský hotel Aqua Dome - ubytování

Místo

Hotel Aqua Dome 47° 4' 5.7756" N, 10° 57' 58.3704" E
Location

Sölden na Facebooku