Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Angerer Alm, Hochgurgl

Rakouský hotel Angerer Alm

Poloha

4-hvězdičkový hotel Angerer Alm se nachází v nadmořské výšce cca 2.150 metrů, uprostřed lyžařské oblasti Obergurgl / Hochgurgl. Místní centrum střediska Obergurgl je vzdálené asi 1 km.

Díky poloze hotelu si užijete jedinečný výhled na Ötztalské Alpy. Stanice lanovky je vzdálená asi 50 metrů, sjezd na lyžích je možný až k hotelu. Běžkařské stopy najdete ve vzdálenosti cca 5 kilometrů.

Zařízení

Komfortní hotel nabízí k ubytování 48 pokojů ve 4 patrech, dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, výtah, internetové připojení WLAN v celém hotelu (zdarma), bar, původní hospůdka, kavárna, terasa, restaurace, lyžárna. Parkování u hotelu je zdarma, garáže za poplatek cca 15 euro / den.

Wellness

Ubytovaní hosté mohou využít posilovnu a panoramatické wellness centrum, kde najdete krytý bazén (11 x 4 m), whirlpool, saunu, parní lázně, bylinnou koupel. Za poplatek jsou masáže a solárium.

Ubytování

Pokoje (cca 34 m²) na východní stranu jsou vybavené koupelnou s vanou a WC, vysoušečem vlasů, TV se satelitním příjmem, rádiem, telefonem a balkónem.

Pokoje (cca 35 - 40 m²) s panoramatickým posezením a s balkónem s výhledem do údolí mají podobné vybavení, ale jsou prostornější a mají navíc samostatné WC.

Stravování

Polopenze - snídaně formou bufetu, 4-chodové večeře s možností výběru menu (3 hlavní jídla) se sýrovým bufetem. 1x týdně hotel pořádá slavnostní večer a předkrmový bufet.

(údaje jsou z roku 2012)

Rakouský hotel Angerer Alm s wellness
Rakouský hotel Angerer Alm - ubytování

Místo

Hotel Angerer Alm, Hochgurgl 46° 53' 58.6104" N, 11° 3' 6.0012" E
Location

Sölden na Facebooku